Меню сайту
Про сайт
Тільки на нашому сайті можна знайти завжди актуальну інформацію про місто, а саме:
- транспорт - схема руху маршруток, телефони служб таксі м.Ужгорода;
- найкращі місця відпочинку та розваг - адреси, контактні телефони, посилання;
- найкращі місця громадського харчування - адреси, контактні телефони, посилання;
- салони краси;
- найкращі місця проживання для гостей міста 4*, 3*, 2*, без зірок, мотелі - адреси, контактні телефони, посилання;
- найкращі культурні місця міста.
Статистика
Weather forecast
Погода в Ужгороді



Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 11:05

Головна » 2011 » Лютий » 10 » В Ужгороді Beeline впровадив послугу широкосмугового доступу в Інтернет
23:23
В Ужгороді Beeline впровадив послугу широкосмугового доступу в Інтернет
В серпні 2010 року в Ужгороді розпочалося надання послуги швидкісного доступу в Інтернет на основі технології FTTB оператором зв’язку Beeline (ЗАТ «УРС» та ТзОВ «Голден Телеком»), який входить в групу компаній «ВимпелКом».
«Оптика в кожний будинок» (Fiber-To-The-Building) — це сучасна технологія опто-волоконних мереж передачі даних. Вона дозволяє здійснювати підключення за допомогою оптоволоконного кабелю, який не залежить від телефонної лінії, не створює перешкод в роботі електроприборів, і не вимагає придбання модемів або іншого обладнання.
З`єднання відбувається через мережеву карту. При цьому швидкодія мережевої карти в сотні разів вища швидкості модемного з`єднання. Кожному абоненту надається власна IP-адреса, що дозволяє зв`язувати в єдину групу комп`ютери, які знаходяться в різних квартирах чи різних містах, для активного обміну інформацією, швидкою і безпечною передачею відео, звуку чи файлів від одного комп`ютера до іншого, організації колективних мережевих ігор та ін.
Поряд з перевагами високошвидкісного Інтернету (на неперевершеній швидкості до 1 Гігабіт/с), Beeline надає в рамках послуги можливість безкоштовного обміну трафіком між підключеними до локальної мережі комп`ютерами. На сьогодні 1 Гб/сек — найвища швидкість з'єднання в Україні.
Завдяки простоті підключення, високій швидкості (до 100 Мбіт/сек), вигідним тарифам та найбільшій в Україні безкоштовній локальній мережі тисяча мешканців обласного центру Закарпаття уже обрали Інтернет від Beeline. Так мережею високошвидкісного доступу в Інтернет охоплено 236 будинків (16797 квартир)  на вулицях: 8 березня, Академіка Корольова, Белінського, Бестужева, Богомольця, Бородіна, Генерала Свободи, Годинки, Грушевського, Декабристів, Джамбула, Достоєвського, Залізнична, Жемайте, Заньковецької, Льва Толстого, Легоцького, Минийська, Міцкевича, Можайського, Одеська, Пестеля,  Перемоги, Проспект Свободи, Сечені, Станційна, Сурикова, Тихого, Тлехаса, Вузька, Челюскінців, Чорновола.
Для того, щоб швидкісний Інтернет був максимально доступний ужгородцям, технічні служби Beeline проклали майже 34 км волоконно-оптичного кабелю. А найближчим часом буде підключено ще 15 будинків (931 квартир) по вулицях Богомольця, Володимирській, Годинки, Перемоги, Климпуша, Грушевського. Широкосмуговий Інтернет Beeline стане доступний у 70% багатоповерхової забудови міста. Компанія також планує будівництво мережі широкосмугового доступу і в інших містах області.
У рамках реалізації соціальної програми з впровадження інформаційних технологій у навчальний процес Beeline успішно співпрацює з навчальними закладами Ужгорода. Незабаром можливістю доступу у всесвітню мережу за допомогою послуги «Beeline Інтернет вдома» будуть забезпечені міська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8, Закарпатський Державний Університет та Ужгородський коледж культури і мистецтв.
Переглядів: 1239 | Додав: Bankir86 | Теги: Ужгород, новини, фінансова бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz